Ants Marching

antsmarching.jpg

He wakes up in the morning
Does his teeth bite to eat and hes rolling
Never changes a thing
The week ends the week begins
She thinks, we look at each other
Wondering what the other is thinking
But we never say a thing
And these crimes between us grow deeper

Goes to visit his mommy
She feeds him well his concerns he forgets them
And remembers being small
Playing under the table and dreaming

Take these chances
Place them in a box until a quieter time
Lights down, you up and die

Driving along on this highway
All these cars and upon the sidewalk
People in every direction
No words exchanged, no time to exchange and when
All the little ants are marching
Red and black antennae waving
They all do it the same
They all do it the same way

Candyman tempting the thoughts of a
Sweet tooth tortured by weit loss
Program cutting the corners
Loose end, loose end cut cut
On the fence, not to offend
Cut cut cut cut

Take these chances
Place them in a box until a quieter time
Lights down you up and die
Lights down you up and die

Saya suka lagu ini, apalagi yang versi akustik. Gitarnya maknyus!

*Ilustrasi di atas dibuat dengan spidol prismacolor. Diajukan untuk jadi undangan lokakarya ICT Award untuk wikipedia dan blogger Indonesia . Saya perlihatkan di bawah lisensi Creative Commons with attribution, share alike, non commercial. Silakan didownload dan diupload ulang ke tempat lain, tapi lisensi tidak boleh diubah dan hanya untuk kepentingan non komersial.

*Lagu di atas adalah “Ants Marching“, Dave Matthews Band. Ada di album Under the Table and Dreaming.

Iklan

7 Responses to “Ants Marching”


  1. 1 cempluk 3 Februari, 2008 pukul 8:15 am

    keren tuh ilustrasi nya..cool

  2. 2 Chiw 3 Februari, 2008 pukul 2:30 pm

    barisan semut? ehehe… W nya kok kayak punya wotpres ya?
    😆

  3. 3 Fa 3 Februari, 2008 pukul 10:05 pm

    kok W sih? kenapa nggak H atau F saja? hihi… *keyen banget gambarnya*

  4. 4 Nazieb 4 Februari, 2008 pukul 10:54 am

    Wew.. mantap gambarnya..

  5. 5 Sayap KU 4 Februari, 2008 pukul 1:34 pm

    Memang luar biasa .. hati2 dicuri orang loh semua desainnya mas.

    -Ade-

  6. 6 Sayap KU 4 Februari, 2008 pukul 1:36 pm

    Mas, kalo Ade pulang nanti, tolong buatkan satu desain untuk diukir dibatu nisan.. 🙂

    PASTI indah ..

    -Ade-

  7. 7 Budi Rahardjo 4 Februari, 2008 pukul 10:41 pm

    Emang mau pulang kemana De? he he he.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s




Bumi Magenta!

Arsip

Bebas bertanggung jawab

Tulisan di blog ini ada di bawah lisensi Creative Commons with attribution 2.5. Syarat untuk menyalin blog ini adalah menyertakan url blog ini sebagai sumber.
Februari 2008
S S R K J S M
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

%d blogger menyukai ini: